Vesta Köpek Kreşi

İzmir Köpek Eğitimi & Köpek Oteli

İzmir Köpek Eğitimi & Köpek Oteli

3 Şubat 2013 Pazar

Vesta Köpek Kreşi

 Uzun zamandır hayvan sahiplerimizin beklediği hizmetlerden biri de köpeklerini sabah bırakıp akşam alabilecekleri bir yer haline gelmemizdi. Biz de bir süredir bunun hazırlıkları içerisindeydik. Elbette bu hazırlık sürecinde de, kurulduğumuz günden beri de hayvan sahiplerimizin, köpeklerini sabah bırakıp akşam almalarında bir engel yoktu.

Köpek kreşi (ya da günlük bakım hizmeti)'nin en büyük avantajlarından biri sanırım yavru köpek sahiplerine sunacağı kolaylık olacak. Böylece köpeğiniz siz çalışırken evinizi dağıtmamış, eşyalarınızı kemirmemiş, her tarafı pisletmemiş olurken; hem sosyalleşecek, güzel vakit geçirecek, hem de yanlış tuvalet alışkanlığı kazanmayacak. Akşam evinize geldiğinizde fazla enerjisinin çoğunu atmış, sizinle daha sakin iletişim kurabilen, sosyalizasyon dönemini evde kapalı geçirmemiş bir köpeğiniz olacak.




Köpek kreşine aşıları tamamlanmış her yaştan köpeği kendi yaş gruplarıyla oynayacak biçimde kabul ediyoruz. Elbette bu hizmetimizin de tıpkı diğer hizmetlerimizde olduğu gibi bir kontejanı var. Detaylı bilgi için lütfen telefonla ulaşınız.   


İletişim: 0555 496 96 55

Error 404

The page you were looking for, could not be found. You may have typed the address incorrectly or you may have used an outdated link.

Go to Homepage