Köpek Günlükleri.com

İzmir Köpek Eğitimi & Köpek Oteli

İzmir Köpek Eğitimi & Köpek Oteli

12 Temmuz 2013 Cuma

Köpek Günlükleri.com

Yaz sezonunun malum yoğunluğu nedeniyle uzunca bir aradan sonra yeniden buradayız. Hayvan sahiplerimiz tatil yaparken biz de onların içleri rahat etsin, gözleri arkada kalmasın diye misafirlerimizle tam performans zaman geçiriyoruz. Tatil yapamıyoruz belki ama insan burada, köpeklerle hep düşlediği hayatı yaşarken tatil olgusu "Olmazsa olmaz"ların arasından çıkıveriyor.

www.kopekgunlukleri.com
Bugünkü yazım köpek eğitimi ya da davranışları üzerine olmayacak. Her gelen misafirimize kısa zamanda bağlanan, onlar ayrıldıktan sonra delicesine özleyen biricik eşim Nil'le bir süre önce misafir köpeklerimiz hakkında bir blog tutma düşüncemiz vardı. Benim sıkıcı ve rutin üslubumdansa onun köpeklere karşı sel olup akan sevgisini hiçbir sınırlama olmadan kaleme alması daha cazipti.

Dünyadaki her köpeğin bir hikayesi vardı. Her birinin bambaşka huyları, karakterleri, ayrı ayrı hikayeleri vardı. Bizim de onlarla iletişimimiz, kurduğumuz bağ farklıydı. Her biri bize farklı hikayeler anlattı, her biriyle ayrı deneyimlerimiz oldu. Benim deneyimim kendime, benim deneyimim daha objektif her zaman. Nil ise hikayelerin duygusal taraflarında kaldı, onların hikayelerini birer hatıra olarak anıtlaştırmaya karar verdi.

Mademki her köpeğin bambaşka hayatları, bambaşka huyları vardı, mademki her biri bize bambaşka şeyler katıyor, bambaşka deneyimler yaşatıyor, bambaşka hikayeler anlatıyordu; madem biz her birine bir facebook albümü oluşturuyor, yüzlerce, binlerce fotoğraf çekiyorduk; bu fotoğrafların arkasında yaşananların birer de hikayesi olmalıydı. İşte böylece Köpek Günlükleri.com eşim Nil'in kaleminden hayata geçti ve misafirimiz olan her köpeğin bundan böyle kopekgunlukleri.com adresinde en az bir hikayesi olacak.

Şimdilik birkaç yazıyla yayın hayatına geçen sitede, bize emanet köpeklerin hikayelerini okuyabilirsiniz. Belki bizi biraz daha fazla tanımanızı sağlayacak alt metinler de bulacaksınız yazılarda. Benim köpeğin yazısı nerede, diyebilirsiniz elbette; acele etmeyin sıranızı bekleyin.

Köpek Günlüklerini hemen okumak için tıklayın.

Oktay Gülsaçan
Köpek Eğitmeni
İzmir - 2013

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Error 404

The page you were looking for, could not be found. You may have typed the address incorrectly or you may have used an outdated link.

Go to Homepage